Prowiant czeka na wolontariuszy WOŚP

Tradycyjnie w dzień Finału na Wolontariuszy którzy odwiedzą sztab w redakcji gazety “Co Tydzień” czeka dobre serce i poczęstunek Orkiestrowy.

Już dziś o rano do sztabu prosto z Zakładu Ciastkarsko – Piekarniczego Janiny Banasikz Ciężkowic przywieziono dla Wolontariuszy lukrowane paczki. Chwilę później dodarły do nas specjalnie przygotowane na finał czekoladowe mufiny z lukrowanymi sercami z Cukierni Stefanka z Byczyny, a następnie francuskie rogaliki z Ciastkarni Puchatek na Osiedlu Stałym. Dostawę pyszności zakończył dzisiaj transport pachnącego chlebka do bigosu z Piekarni Rogalik Jadwigi Mleczko i Jadwigi Ryby, oraz bułeczek z Piekarni Bigaj.

Na wszystkich w redakcji czeka też herbatka, cytrynki, kawa, i cukier sprezentowane przez Delikatesy Centrum w rynku i PSS Społem. Jutro dojedzie jeszcze świeżutki i gorący bigosik z Mega Pizzy.

źródło:www.jaw.pl

Ten wpis został opublikowany w kategorii piekarnia, Stanisław Bigaj. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.